Over Chinees de Roos

GENIETEN VAN OOSTERSE GERECHTEN IN NIJMEGEN

Chinees Indisch Restaurant De Roos is al ruim 40 jaar gevestigd in het winkelcentrum “Binnenhof ” in Nijmegen, de oudste stad van Nederland. In deze gezellige stad bereiden onze koks met veel plezier de heerlijkste oosterse gerechten, waarvan u kunt genieten in ons restaurant of lekker thuis. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor cateringservice.

OVER FAMILIE KE Het restaurant wordt nu voor meer dan 10 jaar gerund door de familie Ke. De vader van de familie, Shangheng Ke, beschikt over meer dan 45 jaar ervaring als chefkok in de Aziatische keuken. Tot en met vandaag de dag staat hij nog steeds 6 dagen in de keuken, om kwaliteit van het eten en het geheim van zijn recepten te waarborgen. De moeder van de familie, Meifeng Ke, draagt de zorg van de gastvrouw en zorgt met haar passie voor een gastvrije omgeving. Shangheng en Meifeng worden bijgestaan door hun kinderen, om de gasten een warme gastvrijheid te laten ervaren.

Kwaliteit is voor ons heel belangrijk. Om de kwaliteit te waarborgen staan wij open voor suggesties of ideeën, die u kunt door geven per mail: info@chineesderoos.nl of vertel het ons.

De familie Ke heet u van harte welkom in het restaurant.